PIAGET Polo Skeleton Seramik Saat, Ucuz Saat Modelleri

PIAGET, saat yaratımına ilk kez seramik elemanlar ekleyerek PIAGET Polo Skeleton Saat’e bir kilometre taşı daha ekledi. PIAGET’in akıllıca yorumuyla, seramik malzeme benzersiz ve zarif bir çekicilik yayıyor ve PIAGET’in mükemmel saat yapımcılığı becerilerine ve yenilikçi yaratıcılığına olan sarsılmaz arayışını vurguluyor. Ucuz saat modelleri.

Yeni PIAGET Polo Skeleton Saat üç yıl boyunca geliştirildi ve seramik malzemeleri iskelet bir tasarımla bütünleştiriyor. Saat, ikinci bir deri tabakası gibi oturan PIAGET Polo serisinin ikonik ultra ince kasa yapısını sürdürüyor. Önemli görsel etkiye sahip koyu siyah renkte sunuluyor ve PIAGET’in klasik saat serisine cesur ve özgür modern bir kişilik katıyor, sanki insanları sıradan görünümün ardındaki sıra dışılığı keşfetmeye davet ediyormuş gibi.

Modern stil

PIAGET Polo serisi, seramik malzemelerin uygulamasını keşfetmek için ideal bir platform sunuyor. 1979’da Piaget Polo saati, hedef müşteri grubu ve 1980’lerde ihtişam trendine öncülük eden Piaget Society ünlüleri arasında hit haline gelerek sportif zarafetin eşanlamlısı oldu. Bu saat altından yapılmıştır ve hem erkekler hem de kadınlar için uygun olan klasik yuvarlak kalıp gravürüne sahiptir. Piaget Polo serisi, onlarca yıldır sürekli olarak yenilik yapıyor ve çeşitli yaratıcılıkları yorumluyor. 2016’da Piaget Polo S serisi piyasaya sürüldü, paslanmaz çelik tanıtıldı ve tarih göstergesi, sürekli takvim işlevi ve değiştirilebilir kauçuk kayışlar gibi birden fazla karmaşık işlevi ve yenilikçi tasarımı birleştiren yeni bir şirket içi mekanizma ile donatıldı ve zamanla uyum sağlamanın canlı canlılığını gösterdi. Piaget Polo serisi, öncü yenilikler yaparken her zaman ince ve düzgün görünüm oranlarını ve zarif bitirme ayrıntılarını sürdürdü ve başlangıçtan beri yaratıcı konsepte bağlı kaldı: günlük kullanıma uygun ve örtük ve ölçülü haliyle olağanüstü bir çekicilik yayan rafine bir saat yaratmak.

Detaylara ve mükemmel malzemelere olan keskin bakışıyla Piaget, seramikteki iskelet tasarımını yeniden yorumlayarak Piaget Polo koleksiyonunun ultra ince ve orantılı kasasına katkıda bulundu. İskeletleştirme sanatı, Piaget saatçiliğinin tarihinde bir sabittir. Piaget 1948’de iskeletleştirilmiş bir saat tanıttı ve 1970’lerde ve 1980’lerde küçük partiler halinde üretmeye devam etti. Piaget Polo koleksiyonunda, efsanevi trompetçinin Montreux Caz Festivali’nde sahneye her çıktığında bileğine taktığı, 1984’te Miles Davis için yapılmış bir saat yer alıyor. Saat, narin iskeletleştirilmiş kadranı zarif bir şekilde çevreleyen elmaslarla kaplı çift çerçeveye sahip. Kasa, Piaget Polo koleksiyonunun ayırt edici özelliği olan cilalı yuvarlak kalıpları yansıtan çarpıcı tırnaklara sahip. Piaget ayrıca, değerli taşlarla kaplı bir iskelet saat de piyasaya sürdü. 2000’lerin başında Piaget, incelikle oyulmuş iskelet kadranı, 9P ve 12P mekanizmalarının ultra incelikteki çığır açan başarılarından yararlanan 600P tourbillon mekanizmasının iskeletleştirilmesi gibi yaratıcı saat yapım teknikleriyle ustaca birleştirdi.

2021’de Piaget Polo serisi iskelet saat, markanın 1200S1 ultra ince mekanizmasıyla donatılmış yeni bir görünümle piyasaya sürüldü ve köprü plakası, bu saatin hafif ve çevik güzelliğini daha da vurgulayan göz alıcı mavi veya gri tonlarla ustaca kaplandı. Bu şaheserlerin hepsi, Piaget Polo serisinin özgünlüğünü ve çekiciliğini canlı bir şekilde yorumlayarak iskeletleştirmenin derin başarılarını somutlaştırıyor. 2024’te Piaget yine cesurca yenilik yaptı ve Only Watch yardım müzayedesi için avangart bir şaheser sundu. Hareketteki üst üste binen ve iç içe geçmiş içi boş köprüler, yeşil, mavi ve pembe altın tonlarının çarpıcı bir şekilde iç içe geçmesini sunarak yeni Piaget Polo serisi içi boş seramik saatin gelişi için büyüleyici bir ton oluşturuyor.

Seramik malzeme ve ultra ince tasarım arasındaki zarif karşılaşma

Yeni eserin geliştirilmesindeki en zorlu zorluk, seramik malzemeyi Piaget’nin ultra ince tasarımına ve estetik stiline uyumlu bir şekilde entegre etmekti. Bu kadar ince, canlı ve su geçirmez bir seramik bileşen yaratmak ve ona mükemmel bir son kat vermek hassas mühendislik ve tasarım başarısıdır ve aynı zamanda saatçilik sektöründe bir ilktir. Üreticinin bunu yapmak için saatin mevcut yapısını yeniden düşünmesi ve tamamen yeni bir kasa tasarımı oluşturması gerekiyordu.

Yeni kasa yapısı, seramik kasayı ve diğer bileşenleri sabitlemek için özel olarak yapılmış bir titanyum çerçeve kullanıyor. Titanyum çerçeve, iki parçalı kasa, kurma kolu ve bezel dahil olmak üzere seramik parçaların koyu görünümüyle uyum sağlayan siyah elmas benzeri karbon (DLC) kaplama ile işlenmiştir. Yeni saat, günlük hayatın zarif ve özgür cazibesini aydınlatan ince gri detaylarla çarpıcı, derin, ton sür ton bir tasarım sunuyor. Saat sadece 7,5 mm kalınlığında olup mevcut PIAGET Polo serisi içi boş paslanmaz çelik ve altın modellerinden 1 mm daha yüksektir. Otomatik mekanizmaya sahip içi boş bir saat için böylesine ince bir tasarım nadirdir.

Yeni saat, markanın kendi 1200S1 ultra ince otomatik kurma mekanizmasına sahiptir. Saatin koyu siyah tonu, Superluminova floresan boya ile kaplanmış göz alıcı detaylarla keskin bir tezat oluşturmaktadır. Saat işaretleri ve kollarına ek olarak, rotora yerleştirilmiş PIAGET logosu ilk kez Superluminova floresan kaplama ile işlenerek genel tasarıma akıllı bir süsleme eklenmiştir. Saat, çeşitli özelliklerini vurgulayan değiştirilebilir bir SingleTouch kayış sistemine sahiptir. Bu kayış sistemi ilk olarak 2023 yılında Piaget Polo serisi sürekli takvim ultra ince saatte tanıtıldı. Bu değiştirilebilir tasarım sayesinde yeni saat, paslanmaz çelik veya titanyum katlanır toka ile eşleştirilmiş siyah bir kauçuk kayışla donatılmıştır ve çeşitli cazibeler gösteren mavi bir kauçuk kayışla birlikte gelir.

Yeni Piaget Polo serisi içi boş seramik saat, benzersiz fikirleri cesur tasarımlarla yorumlayarak marka için yeni bir ufuk açıyor. Piaget Polo serisinin yıkıcı tasarım konseptine bağlı kalarak, son çalışma zarif ve koordineli bir görünüm oranı sunuyor. Günlük pratikliği zarif lüksle birleştirerek Piaget’nin üstün saatçilik becerilerini ve öncü ruhunu canlı bir şekilde yorumluyor.