Panerai Luminor Gmt 40mm, Ucuz Saat Modelleri

Panerai Luminor, miras ile modern yeniliğin mükemmel bir karışımını sunuyor ve günümüz saat tutkunlarının ihtiyaçlarını karşılıyor. Kırmızı altın rengindeki (PAM1641) yeni Luminor GMT 40mm, çift zaman dilimi işlevleri ile değerli metal kasanın benzersiz bir kombinasyonunu sunarak seriyi daha da zenginleştirerek bunun bir kanıtıdır. Ucuz saat modelleri.

Panerai tarafından özel olarak geliştirilen Goldtech kırmızı altın malzemesi, platin ve bakır içeriyor ve saate koyu kırmızı bir altın tonu verirken zamanın aşınmasına daha iyi direnç gösteriyor. PAM1641, 3 günlük güç rezervine sahip P.900/GMT otomatik mekanizmayla donatılmış 40 mm fırçalanmış Goldtech kırmızı altın kasaya sahiptir. P.900 otomatik mekanizmanın çapı 12½ lignes (28 mm)’dir ve birçok işlevi kompakt boyutta bir araya getirmesiyle güvenilirliği ile tanınır. Mekanizma, çift yönlü bir rotor tarafından çalıştırılıyor ve saate üç günlük güç sağlayan tek bir tamburda saklanıyor. Mekanizmanın daha hassas zaman ayarına olanak tanıyan saniyeyi durdurma işlevi vardır. Yeni saat, Panerai’nin 2000’li yılların başındaki klasik saatlerini hatırlatan ikili zaman dilimi komplikasyonunu 12 saatlik göstergeyle birleştiriyor. Bu tasarım saatin kullanışlılığını artırır ve farklı zaman dilimlerindeki saati kontrol etmeyi kolaylaştırır.

GMT ibresinin ucu, karanlıkta berrak mavi bir ışık yayan, okunabilirliği artırırken estetik stili vurgulayan parlak bir kaplamayla kaplanmıştır. Ayrıca büyütülmüş tarih penceresi daha dikkat çekici ve okunması daha kolay. Panerai, zengin saatçilik tarihini miras almaya kararlıdır. Yeni saatte, 2000’li yılların başındaki saatten ilham alan küçük bir ikinci kadran ekleniyor ve yastık şeklindeki kasa ve taç köprü cihazı gibi Luminor serisinin en temsili unsurları korunuyor. Yeni saat, 10 bar (yaklaşık 100 metre) derinliğe kadar suya dayanıklıdır. Saat 6 yönünde İtalyancada “iki kez” anlamına gelen “BiTempo” yazısı Panerai’nin İtalyan kökenini vurguluyor.

Yeni saatin, net okumayı garantileyen beyaz Super-LumiNova parlak kaplamayla kaplanmış siyah güneş ışığı sandviç kadranı bulunuyor; Saatin arka kısmında şeffaf safir kristal cam ve Panerai Goldtech kırmızı altın kasa arkası kullanılmış, böylece saatin içindeki hassas yapı bir bakışta görülebiliyor. Kayış, aynı renk dikişlere sahip siyah timsah derisinden yapılmıştır, buzlu Panerai Goldtech kırmızı altın trapez tokalıdır ve Panerai kayış hızlı çıkarma sistemi ile donatılmıştır; bu, birlikte verilen başka bir siyah kauçuk kayışın kendi kendine değiştirilmesine uygundur.

Yeni Panerai Luminor serisi 40mm çift zamanlı otomatik kırmızı altın saat, Temmuz 2024’te piyasaya sürülecek.