OLYMPIC GAMES PARIS 2024 Koleksiyonu, Sportif Stil, Replikalar Izle

Olimpiyat Oyunları, dünya çapındaki en iyi sporcuların ve spor hayranlarının yenilik, katılım ve çeşitlilik gibi evrensel değerleri benimsediği çok kültürlü bir etkinliktir.

Bu yıl Swatch İsviçre, bu etkinliği Olimpiyat Oyunlarının en yenilikçi ve heyecan verici sporlarına saygı duruşunda bulunan bir dizi şık ve dinamik saatle bir kez daha kutluyor.

OLYMPIC GAMES PARIS 2024 koleksiyonunu temsil eden üç yeni saat — Leaping into the Blue Sky, Riding the Wind and Blue Waves ve Purple and Pink Slam — 2024 Paris Olimpiyat Oyunlarında görücüye çıkacak. Temsil ettikleri spor dalları gibi bu saatler de coşkulu bir yaratıcılık sergiliyor ve en yüksek performans deneyimini temsil ederek Swiss Swatch’ın sevdiği sporlara olan bağlılığını ve arayışını tam olarak yansıtıyor.

Mavi Gökyüzüne sıçramak kaykay yapmayı temsil eder. Bu 42 mm YENİ CHRONO saat, zengin, açık mavi tondadır ve pembe akrep ve yelkovan ibreleri ve altın saniye ibresiyle eşleştirilmiştir. Kronograf işlevi, kaykay parkında zamanı aşmanıza veya günlük spor aktivitelerinize parlaklık katmanıza yardımcı olabilir. Bu saat, ikonik İsviçre Swatch stiline sahip ve bu yaz moda trendine öncülük edecek.

Ride the Wind and Waves, sörfe tutkulu bir saygı duruşunda bulunmak için mat koyu yeşil renk şeması ve kontrast oluşturan pembe kayış alt kısmı kullanır. Kayış halkasında Paris 2024 Olimpiyatları sörf etkinliği logosu basılmıştır. Bu YENİ GENT BIOSOURCED modelinin çapı 41 mm’dir. Saatin küçük ve zarif gövdesi wetsuit altına sığabiliyor ancak ister suda, ister sörf tahtasında, ister su sporları izlerken dikkat çekecek kadar göz alıcı. Replikalar izle.

Mor ve Pembe Smash, plaj voleybolu ve salon voleybolu temalıdır ve bu iki sporun logoları da askı halkasında basılmıştır. Çap 34 mm Renk Örneği GENT

BIOSOURCED, küçük bileği tamamlayan ve modaya uygun, neşeli lavanta ve parlak pembeden oluşan klasik bir tasarımı benimsiyor. İster sahanın ortasında olun, ister koltuğunuzdan maçı izleyin, böyle bir saati takmak sizi sahanın en parlak yıldızı yapabilir.

Swiss Swatch OLYMPIC GAMES PARIS 2024 serisi, bu küresel spor etkinliğini kutlamak ve her saat tutkunu için yeni bir seçim sunmak üzere tasarlandı; bu seri, herkesin en sevdiği spora olan tutkusunu bu yaz en moda şekilde serbest bırakmasına ve aynı zamanda da saatin derin ve saf anlamını düşünmesine olanak tanıyor. her saniye geçiyor.

Yeni seri artık küresel çevrimiçi alışveriş merkezlerinde ve Fransa’daki belirli çevrimdışı mağazalarda satışa sunuluyor.