ZENITH, DEFY SKYLINE SKELETON Skeleton Sky Saatini Sunar, Replica Saat

Le Locle, 1 Haziran 2023 – Dünyanın 1/10 saniye göstergeli ilk ve tek iskelet saati olan ZENITH DEFY SKYLINE Skeleton, bu yılın başında görücüye çıktı. Zenith, bu temelde kontrast oluşturan bir gri altın rengini bünyesine kattı ve DEYF SKYLINE Skeleton iskelet saat butiğinin yeni bir özel edisyonunu piyasaya sürdü.

ZENITH DEFY SKYLINE Skeleton iskelet saat sadece bir iskelet saat değil, aynı zamanda iskelet saatler alanına yeni bir tasarım stili enjekte ediyor. Sürekli değişen, hızlı tempolu bir dünyada yaşıyoruz ve her an başarı veya başarısızlık için kritik hale gelebilir. Dayanıklı ve benzersiz tasarımlı saatleri ile DEFY SKYLINE saat serisi, 1969’dan beri DEFY serisini yazmaya devam ediyor. şanlı efsane. DEFY SKYLINE Skeleton Boutique Edition şimdi parlak altın ışınlarıyla gümüş grisi yeni bir tonda sunuluyor.

ZENITH DEFY SKYLINE Skeleton saat, sıra sıra yüksek binalardan ve parlayan neonun değişen ışık ve gölgesinden oluşan modern şehir manzarasından ilham alır. İskelet kadranı, iskelet saatlerde nadir görülen dengeli ve simetrik dört köşeli yıldız tasarımına sahiptir. Ayrıca Zenith tarafından 1960’larda benimsenen “double Z” marka logosuna saygı duruşunda bulunur. Bu saat, Super-LumiNova süper parlak malzeme ile kaplanmış koyu ölçekli halkada altın kaplama baton tarzı saat imleri ile gümüş gri bir kadranla eşleştirilmiştir ve kolayca okunabilen şekilde aynı ibrelerle eşleştirilmiştir. Saat 6 konumundaki 1/10 saniyelik kronograf, her 10 saniyede bir devir olmak üzere sabit bir hızla sürekli olarak döner. Bu sıra dışı özellik, yeni El Primero yüksek titreşimli otomatik kurmalı mekanizma neslinin benzersiz saatçilik özelliklerinden biridir.

ZENITH Zenith DEFY SKYLINE Skeleton iskelet replica saat serisi saatler, 1960’lardaki ilk DEFY saatlerin benzersiz sekizgen geometrik tasarımını köşeli paslanmaz çelik kasalar kullanarak yeniden yorumlarken önceki neslin sağlamlığını koruyor. Performansı artırırken daha belirgin bir mimari estetik sunar. Bu saat, ilk DEFY serisinden ilham alan yönlü çerçeveli 41 mm çapında paslanmaz çelik bir kasa kullanır. Çizgiler basit ve derli toplu ve yeniden tasarlanan on iki kenarlı şekil, saat imlerine karşılık geliyor. Yıldız logosu ile süslenmiş vidalı tepesi, saatin çoğu aktivitede ve durumda mümkün olduğunca mükemmel performansını korumasını sağlar ve 10 ATM’ye (100 metre) kadar su geçirmezlik özelliğine sahiptir.

Bu saat, iskelet kadranı ve safir şeffaf alt kapağından görülen El Primero3620 SK tipi yüksek titreşimli kendinden kurmalı iskelet hareketine sahiptir. Yüksek titreşimli saat fabrikası tarafından yapılan bu otomatik kurmalı mekanizma, El Primero 3600 kronografınkine benzer bir düzen yapısını benimsiyor ve 1/10 saniye hassasiyetinde. Mekanizma, 1/10 saniye ibresini “doğal” bir şekilde 1/10 saniyeyi gösterecek şekilde çalıştırır. Mekanizma ayrıca hassas zaman ayarları için bir saniye durdurma cihazı ile donatılmıştır. Bu kendinden kurmalı mekanik hareket, yıldız deseniyle süslenmiş çift yönlü salınımlı bir ağırlığa sahiptir. Olağanüstü bir performansa ve yaklaşık 50 saatlik bir güç rezervine sahiptir. Sürüm, sabit bir güç akışı sağlar.

ZENITH DEFY SKYLINE Skeleton Boutique Edition, artık yalnızca dünya çapındaki Zenith butiklerinde ve çevrimiçi olarak mevcuttur.

DEFY SKYLINE SKELETON Skeleton Skyline Watch Boutique Edition

  • Tip: 03.9300.3620/80.I001
  • Öne Çıkanlar: ElPrimero üç ibreli saat. Yüksek titreşim frekansı göstergesi: 1/10 saniye. Küçük kadran saat 6 konumunda. Silikon kaçış tekerleği ve palet çatalı. Vidalı tepe. Yeni kayış hızlı bırakma sistemi.
  • Mekanizma: ElPrimero3620 SK otomatik kurmalı hareket
  • Titreşim frekansı: 36.000 kez/saat (5 Hz)
  • Güç rezervi: yaklaşık 50 saat
  • Fonksiyonlar: saat ve dakikaların merkezi gösterimi. Saat 6 konumunda 1/10 saniye sayacı
  • Bitirme: saten kaplamalı özel salınan ağırlık
  • Fiyat: 84.000 RMB
  • Malzeme: ince çelik
  • Su geçirmezlik: 10 ATM (100 metre)
  • Kasa: 41 mm
  • Kadran: İskelet
  • Saat işaretleri: SuperLuminovaSLN C1 süper parlak malzeme ile kaplanmış altın kaplama fasetler
  • İbreler: SuperLuminovaSLN C1 süper parlak malzeme ile kaplanmış altın kaplama yüzeyler
  • Kayış ve toka: paslanmaz çelik bileklik. Yıldız deseniyle süslenmiş siyah kauçuk kayışla gelir; katlanır çelik toka.